barrel

Camping Ketjil

Barrel bij camping Ketjil

Let op: deze accommodatie is in de winter niet te boeken. Vanaf 29 maart 2024 is deze Barrel weer beschikbaar. Reserveren is al wel mogelijk! 

Overnachten in een barrel? Dat is pas uniek! Op camping Ketjil kun je overnachten in een barrel maar wat is dat eigenlijk? Overnachten in een wijnvat zal vast wat bekender klinken. Een gezellige, knusse, basic accommodatie maar wel met heerlijke bedden. Kom even heerlijk tot rust in deze prachtige omgeving direct naast het duingebied. 

Camping Ketjil 
Camping Ketjil is een kleinschalige groene camping, met voor ieder wat wils. We verhuren zowel safaritenten, grote en kleine pipowagens of kom heerlijk met een caravan of tent kamperen. Omdat de camping zo mooi gelegen ligt zit je direct in de natuur. Vanaf de camping loop of fiets je direct het duingebied in dat grenst aan de zee.  

kenmerken verblijf

dit kun je verwachten:

5/5
Uniek huisje met een vrij uitzicht op een zonnebloemenveld. Erg mooie omgeving en een heerlijk campinggevoel. Goed en comfortabel bed en fijne buitenruimte. Huisje is van alle gemakken voorzien. Voor water, toiletten en douches is het nette sanitair gebouw direct om de hoek.
Silvia & Marco

Er zijn vele fiets- en wandelroutes dichtbij deze locatie. 

wil je een vraag aan ons stellen?

    Een echte tip vanuit camping Ketjil is het bezoeken van het duingebied.
    Linda Sjoukes
    Eigenaresse camping Ketjil