Het startpunt in de zuid-hollandse Delta

Er zijn zoveel mooie en bijzondere plekken in de Delta, die verdienen het om ontdekt te worden. Delta Nomads is het startpunt voor jouw outdoor beleving in de Zuid-Hollandse delta. Vier campings op Voorne-Putten hebben de handen ineengeslagen en Delta Nomads opgericht. Samen maken we het voor jou makkelijker om je weg in de Zuid-Hollandse delta te vinden.

Op deze website vindt je de bij Delta Nomads aangesloten accommodaties. Voor ieder die op zoek is naar een comfortabel verblijf, in of vlakbij natuurgebieden. Accommodaties met een eigen verhaal, ecologisch en op een maatschappelijke manier. Onbezorgd op avontuur gaan met minimale bagage en maximaal plezier.

Heb jij ook zo’n avontuurlijk stekkie dat helemaal past in het Delta Nomads plaatje? We komen graag met je in contact.  

Zeg ja tegen nieuwe avonturen en ontdekkingen!

Gezichten achter Delta Nomads

Arda Riedijk

Camping 't Weergors
Hellevoetsluis

MAURICE KLUITMANS

Camping Gorshoeve
Oostvoorne

Linda Sjoukes

Camping Ketjil
Oostvoorne

Sanne de Groot

Camping Zonnehoeve
Oudenhoorn

Keuze uit verschillende locaties

Altijd wel een tentplekje

De Delta Nomads accommodaties die op dit moment aangesloten zijn, staan allen op een mooie camping. Op deze campings is er ook altijd wel een natuurlijk tentplekje te vinden.

Ben je dus op avontuur met je eigen tent? Neem dan even contact op met de locatie eigenaren. 

Avontuur

De omgeving leent zich uitstekend voor avontuur. Ga jij voor snelheid op een mountainbike parcours of pak jij een windfoil en ontdek je de verschillende wateren van de Delta?

Back to nature

Slapen onder de sterren midden in de natuur, maar dan wel luxer dan een bedje op de koude ondergrond. Steek dat kampvuurtje maar vast aan!

Afwisselend

De drie eilanden zijn heel verschillend van elkaar en de afstanden zijn klein. In de ochtend flamingo's spotten en in de middag een mooie historische wandelroute.

Uniek

Alle accommodaties hebben iets unieks. Een plek om na een inspannende dag heerlijk te kunnen ontspannen. Een locatie die je niet snel vergeet, door het gevoel wat je hier ervaart.

Vrijheid

Genieten van rust, ruimte en stilte. Mentaal opladen door te turen over mooie natuurgebieden of de ondergaande zon die in de zee verdwijnt. Gaan en staan waar je wilt.

Regio

Delta Haringvliet

Natuur van wereldklasse! Het Haringvliet is de monding van de twee grote Europese rivieren de Rijn en de Maas. Een Delta die door miljoenen trekvogels gebruikt wordt als belangrijke tussenstop voor de lange tocht van de noordelijke toendra’s naar Zuid-Europa en Afrika én omgekeerd. In de zomermaanden vertoeven hier grote sternen en lepelaars, maar ook de majestueuze vis- en zeearend vliegen regelmatig over. Een prachtig gebied wat continue in ontwikkeling is.