Polderhut

Camping Zonnehoeve

Polderhut op Camping Zonnehoeve

Ben je opzoek naar een unieke slaap locatie met de allermooiste zonsondergang?!
Kom dan overnachten in onze polderhut! Deze knusse trekkershutjes staan aan de waterrand en hebben een prachtig uitzicht over de landerijen.

Door ons unieke concept waarbij je de zijkant kan openklappen geniet je echt van het buitenzijn. Zelfs tijdens een regenbuitje kan de klep open blijven staan en kun je genieten van de zwoele zomeravonden.

Camping Zonnehoeve

In onze polderhut op Zonnehoeve kun je de appelbloesem ruiken, je eigen boeket uit de bloementuin plukken en je avondmaal vers uit de moestuin oogsten. Het is de ideale plek voor een ultieme natuurbeleving met adembenemend uitzicht over de landerijen. Als het wat koeler wordt of je hebt geen kookfaciliteiten bij je, maak je gewoon gebruik van de beschikbare vuurplaatsen.

Onze charmante camping straalt een ontspannen en gastvrije sfeer uit, waardoor je je meteen in het buitenland waant. Het is precies de atmosfeer die avonturiers zoals jij zoeken.

kenmerken verblijf

dit kun je verwachten:

Er zijn fiets- en wandelroutes dichtbij deze locaties.

wil je een vraag aan ons stellen?

    Een echte tip vanuit camping Zonnehoeve is het vestingstadje Hellevoetsluis bezoeken, op pad in het natuurgebied Beningerslikken, het eiland de Tiengemeten én de vele waterfaciliteiten in de Bernisse.
    Sanne de Groot
    Eigenaresse van camping Zonnehoeve